Cinema & Playroom Conversion

We love to solve a problem for a customer, so we created a full size playroom equipped with a mounted TV and LED mood lighting throughout and secret storage space behind the tv!

Kev and Carly

Lovely couple Kev and Carly, needed to do something with their unused garage space, both working busy jobs sometimes from home, as well as looking after 2 young children, they needed extra space for the kids however didn’t want to compromise on all the storage that their garage could provide.

We love to solve a problem for a customer, so what we did was created a full size playroom equipped with a mounted TV and LED mood lighting throughout but we provided a secret storage space which is behind the TV area, which is big enough to house all Carly’s storage and of course Kev has his own storage area at the front of the garage for all his gardening and mechanical needs, leaving the Kids with the Playroom in the middle! everyone’s happy!

Again all works carried out by WYGC, conforming to building regulations and liaised with clients throughout to make sure their brief was met.

Project Pictures

If you like what you see and would like a no obligation free quotation please get in touch!